Közsötétítés ártalmas hatása

Nemrég olvastam egy gondolatot Dunaújváros polgármesterétől, miszerint a Jobbik kétszínű pártként egyaránt támadja az illegális bevándorlást, ugyanakkor támogatja az iszlám vallást.

(http://dunaujvaros.com/hirek/201511/helyi_partok_a_migracios_valsagrol)

Nos, nem tudom, hogy a sok százmilliós közsötétítés ártott meg látásának, vagy a kormány által kiadott véleményt próbálja továbbadni, de ezen gondolatokat illik kijavítani. A Jobbik tiszteli azon dolgokat minden vallásban, ami az építő, s nem a romboló cselekedetekről szólnak. (Ugyanakkor tiszteletben tartja a templomba járó embereket is, és nem zavarja őket közvetlenül az istentisztelet előtt aláírásgyűjtéssel a templom kapujában. Akik erre képesek, szerintem ne nagyon nyilatkozgassanak semmilyen vallásról se pozitív, se negatív dolgokat.)
Visszakanyarodván, jelen pillanatban nem az iszlám vallás, hanem annak őrült követői ellen küzdünk. Európa, s ezzel együtt Magyarország népét meg kell védeni! De nem csak a muszlimoktól, hanem azoktól is, akik az iszlám vallás palástja alatt kirabolják saját országukat. Lásd Fidesz: földárverések, quaestor, s a többi csontváz. Lehet mindenfélét nyilatkozgatni, de lassan 6 éve uralkodik ezen kormány, s egyelőre lefelé tartunk a lejtőn. "Odafentről" könnyű valótlan dolgokat állítani, de ettől a saját bizonyítványuk nem lesz jobb.
Kedves Polgármester Úr! Lehet nem egy dimenzióban látjuk a dolgokat, én mindesetre így gondolom ezeket.

Maradok tisztettel,

Barta Endre