A haza nem eladó!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete is aggódva figyeli, hogy városunkban, illetve környékünkön is elindultak a földárverések. Épp ésszel felfoghatatlan, hogy a nemzeti vagyon teljes kisemmizését,  amit még a kommunisták, illetve a liberalisták által manipulált kommunisták sem mertek megtenni, azt a Fidesz könnyedén s büszkén hajtja végre.

Természetesen úgy, mint az egész országban, itt is lesznek területek, melyek jó helyre kerülnek, s ezekkel a kormány még könnyebben takarja el azon ügyleteket, melyekben a saját körét szolgálja ki. Pártunk Dunaújvárosban a közeljövőben is több akcióval fogja ezen csalásra felhívni az emberek figyelmét, harcolni fogunk minden talpalatnyi földért az idegen érdekekkel szemben! Kormányra kerülve pedig elsőként fogjuk visszaszerezni azon területeket, amelyek a 2013-as Földtörvény és a mostani állami földek kisemmizését követően nem becsületes magyar gazdák , hanem külföldiek és magyarországi oligarchák kezére kerültek.

Mert hisszük és valljuk, hogy a haza nem eladó!

-Jobbik Dunaújváros-